Mexikói Húskaland

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A mexikói konyha erős húsételekben, sokféle finoman elkészített hús a főszereplője egyszerűen vagy összetett, klasszikus vagy kevésbé ismert finomságoknak – legyenek azok spanyol, más latin- vagy észak-amerikai eredetűek. Ma tépett csirke, malacsült és sertésborda fogások várnak ránk. Marinálunk, sütünk, grillezünk. Remek salsák, saláták, chipotle és ancho szószok, és persze mexikói rizs, taco, tortilla is lesz. És igen végül egy remek (eredetileg húsvéti) kenyérpuding desszertet is készítünk különleges fűszerezésű sziruppal és sajttal. Micsoda lakoma! Que fiesta!

MENÜ

  • Shredded chicken tinga taco / Csirkés tinga karamelizált hagyma, chipotle szósz, taco
  • Cochinita Pibil / Tépett sertés hús pibil módra
  • Costillas de Cerdo horneadas en tres chiles / Sertésoldalas három-chili szósszal
  • Capirotada spicy bread pudding / Capirotada fűszeres-édes sült bagett

KIÍRT ALKALMAK

2022. december. 18. - vasárnap
10:00 - 13:00 Bécsi út
2022. december. 18. - vasárnap
16:00 - 19:00 Bécsi út
2022. december. 30. - péntek
16:00 - 19:00 Bécsi út
2023. január. 23. - hétfő
18:00 - 21:00 Bécsi út
2023. január. 25. - szerda
18:00 - 21:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V