Mexico – gyerekkurzus
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Irány Mexikó! Ha mexikói ételekről beszélünk, valószínűleg mindenkinek eszébe jutnak az izgalmas fűszerek, az élénk színek egyvelege, és a sok friss alapanyag. A csípősségtől sem kell félni, hiszen az rajtunk múlik, hogy mennyire fokozzuk, vagy éppen visszafogjuk a chilli használatát. Ezen a kurzuson megismerjük a főbb alapanyagokat/fűszereket, elkészítünk néhány emblematikus fogást, és egy nagyon picit visszatekintünk a mexikói konyha múltjára is, mely az azték időkbe nyúlik vissza.
A kurzust nagyobbaknak (8-12 éves korig) javasoljuk.
A főzőkurzuson csak gyerekek vehetnek részt, a kurzus végén lehet értük jönni, a helyszínen nincs lehetőség megvárni őket.
A kurzust nagyobbaknak (8-12 éves korig) javasoljuk.
A főzőkurzuson csak gyerekek vehetnek részt, a kurzus végén lehet értük jönni, a helyszínen nincs lehetőség megvárni őket.
MENÜ
- Chili con carne / Chilis bab
- Enchilada de pollo / Csirkés enchilada
- Arroz mexicano / Mexikói rizs
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.