Mediterrán húskalandok
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Három francia-olasz ihletésű különleges húsételt hoztunk erre kurzusra – olyan hozzávalókkal, amit Magyarországon ritkábban, vagy kevesebbet használunk. Szándékosan nem cifrázzuk túl a köreteket, mert azt akarjuk, hogy a főszereplő húsok még jobban érvényesüljenek. Hideg előételnek egy marsala borral készült pástétomot készítünk nyúlmájból - finom ciabatta pirítóssal és hagymalekvárral. Majd egy klasszikus franciás fogás jön: French rack, azaz bárányborda, először pirítjuk, majd befűszerezzük és omlósra sütjük szeletelt burgonyaágyon. Főételünk borjúpofa vörös borban főzve, amihez persze olasz köret, grillezett polenta dukál hozzá.
                                                            
                    MENÜ
- Fegatini di coniglio al marsala / Marsalás nyúlmáj pástétom, balzsamecetes hagymalekvár
- Guancia di vitello brasata con vino tinto / Vörösboros borjúpofa, grillezett polenta
- Carré d'agneau rôti / Pácolt bárányborda, rozmaringos tepsis burgonya és édesburgonya
KIÍRT ALKALMAK
                                                    2025. november. 25. - kedd
                                                
                                                18:00 - 21:00
                                                
                                                                                                                                                                        Etyek
                                                                                                                                                                                                                                                                            Magyarul  tartjuk
                                                                                                    
                                            HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        