Marseille Classique

Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A valaha rosszhírű Marseille kulturális és kulináris reneszánszát éli napjainkban, és a városban egy sor izgalmas ételt fedezhetünk fel. A Földközi-tenger és Provence közelsége hatja át ezt a menüsort. Egy színpompás piros frissítő koktéllal kezdünk, ami az egész Côte d'Azur vidékén nagyon népszerű. Egy hipp-hopp összeállítható krémesen lágy kecskesajtos salátával folytatjuk, majd tovább fokozzuk az előétel helyzetet ropogós morzsával meghintett sült kagylóval. Végezetül pedig két további klasszikus fogás a közeli Provence-ból: szuper omlóssá pácolt vörösboros marharagu, azaz Daube, és egy helyi creme brulée variáció.
MENÜ
- Monaco apéro / Gránátalmás apéro koktél
- Salade chevre chaud / Vegyes zöldsaláta, kecskesajtos pirítós
- Moules farcies gratinées / Sült töltött kagyló
- Daube provencale / Vörösborban pácolt marha
- Crème brulée à la fleur d'oranger / Creme brulée, narancsvirágvíz
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.