Marokkói kedvenceink

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Marokkó maga a mesés Kelet, izgalmas ízek, fűszeres illatok és vibráló színek otthona. Konyháját tekintve ez a Szahara felett húzódó ország talán az egyik legérdekesebb színfolt Afrika gasztronómiai térképén. A marokkói konyhában a térség különböző kultúrái keverednek, berber, muszlim és természetesen egy csipetnyi francia, így téve valóban egyedülállóvá. A kurzuson friss és szárított fűszerek, aszalt és friss gyümölcsök, virágesszenciák illata eleveníti meg az Ezeregyéjszaka varázslatos világát. Irány a souk mélye!

MENÜ

  • Harira / Marokkói csicseriborsó leves
  • Moroccan orange-carrot salad / Marokkói narancs-répa saláta
  • Orange chicken wings / Narancsos csirkeszárnyak
  • Sweet lamb tagine, dried apricot, prune / Édes tagine, bárányhús, aszalt gyümölcsök
  • Kalb el louzz / Marokkói narancsvirágos mandulás sütemény

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Különleges tanévnyitó ajánlat – csak ma, 2025.09.01.

Ha ma, szeptember 1-jén, ketten együtt jelentkeztek bármely kurzusunkra, akkor:

  • a kétfős részvétel 41.990 Ft helyett mindössze 34.990 Ft,
  • + egy ajándék szakácskönyv is jár nektek (2 fős voucheres jelentkezés esetén is)

További részletek:

  • A kedvezmény kizárólag 2 fős jelentkezés esetén érvényes, 2025.09.01. éjfélig leadott foglalásnál.
  • Az 1 3 4 fős jelentkezések "normál áron mennek".
  • A kiválasztott ajándék szakácskönyvet a kurzus napján, a helyszínen kapják meg a résztvevők.
  • Az ajándék kizárólag a saját kiadású „Chefparade szakácskönyvek” közül választható.
  • 1-2 fős jelentkezés esetén 1 könyv jár, 3-4 fős jelentkezés esetén 2 könyv jár.

 

 

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…