Mandulás finomságok
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 8 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Ezen az órán megismerkedünk több olyan gluténmentes desszerttel, amelynek zamatát és különlegességét a mandula adja! Nagy kedvencünk a svéd mandulatorta, amelyet ha megtanulunk elkészíteni, biztosan gyakran kerül majd az ünnepi asztalra otthon. Szemet gyönyörködtető, és mégis egyszerű a dél-olaszországi Paste di Mandorla, amely akár karácsonyi desszertünk is lehet. Készítünk egy igazán régi emlékeket felidéző, házi narancsos marcipángolyót. A mini mandulás tart kicsit ropogós, kicsit ragacsos, de biztos, hogy rengeteg mandulát fogunk használni. És a legjobb hír? Mindez gluténmentesen!
                                                            
                    MENÜ
- Paste di mandorla / Szicíliai sült marcipán desszert
- Mandeltårta / Svéd mandulatorta
- Orangen marzipan kugeln / Narancsos marcipángolyó
- Tartelettes amandines / Mini sült, mandula mousse tart
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        