Malájzia
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Kevés olyan hely van a Földön, ahol három kultúra együttéléséből egy negyedik születhetett. A maláj konyha azonban ilyen. Itt három népcsoport, a maláj, az indiai és a kínai él évszázadok óta szoros kapcsolatban – és ezt az ételek is tükrözik. Száraz és nedves fűszerek, nagyon érdekes és egzotikus hozzávalók, sok-sok zöldség. Ma egy sok fogásos vacsorát próbálunk ki technikában, alapanyag-használatban, jellegben mindenki ismerkedni tudjon a maláj konyha alapjaival. Nagy kár, hogy Budapesten még nincs maláj étterem, ezért is érdemes eljönni erre kurzusra.
MENÜ
- Acar Timun / Maláj gyömbéres uborkasaláta
- Curry laksa noodle soup / Maláj curry laksa leves
- Malaysian beef rendang / Maláj marha rendang
- Sambal goreng telur / Pirított főtt tojás, extra erős paradicsomszószban
- Pulut hitam / Indonéz fekete ragacsos rizspuding
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…