Malájzia

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Kevés olyan hely van a Földön, ahol három kultúra együttélésébõl egy negyedik születhetett. A maláj konyha azonban ilyen. Itt három népcsoport, a maláj, az indiai és a kínai él évszázadok óta szoros kapcsolatban – és ezt az ételek is tükrözik. Száraz és nedves fűszerek, nagyon érdekes és egzotikus hozzávalók, sok-sok zöldség. Ma egy sok fogásos vacsorát próbálunk ki technikában, alapanyag-használatban, jellegben mindenki ismerkedni tudjon a maláj konyha alapjaival. Nagy kár, hogy Budapesten még nincs maláj étterem, ezért is érdemes eljönni erre kurzusra.

MENÜ

  • Acar Timun / Maláj gyömbéres uborkasaláta
  • Curry laksa noodle soup / Maláj curry laksa leves
  • Malaysian beef rendang / Maláj marha rendang
  • Sambal goreng telur / Főtt tojás, extra erős paradicsomszószban
  • Pulut hitam / Indonéz fekete ragacsos rizspuding

KIÍRT ALKALMAK

2023. január. 23. - hétfő
18:00 - 21:00 Páva utca
2023. február. 04. - szombat
10:00 - 13:00 Páva utca

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V