La Cucina Toscana

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Toszkána vitán kívül egy világhírű gasztronómiai régió, aminek külön szépsége, hogy a "cucina povera", azaz a szegény emberek konyhája az alapja. Toszkánában szeretik a tradíciókat és nem változtatnak azon, ami már évtizedek óta bevált: kíváló minőségű és tápanyagdús alapanyagok, amiből egyszerű, laktató és ízletes ételek készülnek. Mai menüsorunk is tartalmazza a helyi klasszikusokat, úgy mint a csirkemájas előételt, egy remek vadhúsos ragut, a frissen sodort "pici" tésztát és az toszkán nagymamák krémes pitéjét, a torta della nonna-t.

MENÜ

  • Panzanella / Toszkán kenyérsaláta
  • Crostini neri / Májas pirítós
  • Sugo di cinghiale e pappardelle / Paradicsomos vaddisznóragu, pappardelle
  • Torta della nonna / Fenyőmagos vaníliakrémes torta

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

HASHTAGIFY

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás