Klasszikus toszkán desszertek

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Toszkána nemcsak a csodálatos tájakról, a kultúráról, a reneszánsz művészetekről vagy a borokról híres, hanem konyhájáról is. Ebbe a desszertek is beletartoznak, olyannyira, hogy egy külön órán mutatjuk be őket. A toszkán édességek mennyeiek, és gyönyörűen tálalják azokat. Ezen a kurzuson négy főszereplő is lesz, mindegyik különleges a maga olasz és toszkán karakterével: egy ropogós kekszféle, egy fűszeres-mandulás keksztorta, egy piskótás pohárkrém és itt lesz velünk az örök klasszikus is: a „nagyi tortája”.

MENÜ

  • Torta della nonna / Fenyőmagos vaníliakrémes torta
  • Cantucci biscotti / Cantucci keksz
  • Panforte senese / Siena-i fűszeres magvas édesség
  • Zuppa inglese / Babapiskóta, cseresznyelikőr, vaníliakrém - pohárban

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V