Klasszikus konyhai alapok (5 részes) -2.rész: saláták, vendégváró falatok (2/5)

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Árak:
1 fő = 59.990,-
2 fő = 99.990,-
Jó volna főzni otthon egy levest vagy egy főzeléket, de gondot okoz a sűrítés? Odaég a hús, mielőtt megsülne? Akkor itt a helyed a klasszikus konyhai alapkurzuson! Az 5 alkalmas tanfolyamon a kezdetektől tanuljuk meg a konyhai eszközök és alapanyagok helyes használatát, és az alapfortélyokat. Heti rendszerességgel találkozunk 5 héten át, mindig hétfőn 18 órától és mivel a kurzusok egymásra épülnek, ezért „csomagban” lehet megvenni és lejárni. A kurzus – a tanulás érdekében – kis (8-10 fõ) létszámmal indul. Az alapkurzus alatt 1 hiányzást tudunk elfogadni, amely egy későbbi alapkurzus azonos részével pótolható.

MENÜ

  • Tonhalkrém
  • Tojáskrém
  • Zöldfűszeres sajtkrém
  • Csirkemell pástétom
  • Waldorf saláta
  • Chicken Caesar / Cézár saláta csirkével

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Allergének

Halak és azokból készült termékek Tojás és abból készült termékek Laktózt tartalmaz Mustár és abból készült termékek Glutént tartalmaz Zeller és abból készült termékek Diófélék

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

HASHTAGIFY

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás