Klasszikus konyhai alapok (5 részes) -2.rész: saláták, vendégváró falatok (2/5)

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Nehézség:
Nyelv: Magyar
Árak:
1 fő / alkalom = 59.990,-
2 fő / alkalom = 99.990,-
Jó volna főzni otthon egy levest vagy egy főzeléket, de gondot okoz a sűrítés? Odaég a hús, mielőtt megsülne? Akkor itt a helyed a klasszikus konyhai alapkurzuson! Az 5 alkalmas tanfolyamon a kezdetektől tanuljuk meg a konyhai eszközök és alapanyagok helyes használatát, és az alapfortélyokat. Heti rendszerességgel találkozunk 5 héten át, mindig hétfőn 18 órától és mivel a kurzusok egymásra épülnek, ezért „csomagban” lehet megvenni és lejárni. A kurzus – a tanulás érdekében – kis (8-10 fõ) létszámmal indul. Az alapkurzus alatt 1 hiányzást tudunk elfogadni, amely egy későbbi alapkurzus azonos részével pótolható.

MENÜ

  • Tonhalkrém
  • Tojáskrém
  • Zöldfűszeres sajtkrém
  • Csirkemell pástétom
  • Waldorf saláta
  • Chicken Caesar / Cézár saláta csirkével

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2020. március. 16. - hétfő
18:00 - 21:00 Páva utca

NE MARADJ LE…

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V