Kézzel húzott házi rétesek

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Hogyan is készül a húzott rétes? Hogyan nem szakad el a tészta? Természetesen akkor, ha megfelelő lisztből, tökéletesen dagasztott tésztából készítjük, és tökéletes kézmozdulatokkal dolgozunk. Ezen az órán egy régi misztikumról hull le a lepel, gyerekkori emlékek elevenednek fel, sőt talán gyerekkori álmok válnak valóra, amikor a saját magunk készített tésztát húzzuk ki egy nagy asztalt körbejárva, és töltögetjük kedvünkre. Helyben, melegen kóstolhatunk, és ha meg bírjuk állni, hogy ne faljuk fel az összeset, még másnap reggelire is juthat belőle.

MENÜ

  • Húzott rétes
  • Almás rétes, töltelék
  • Túrós rétes, töltelék
  • Mákos rétes, töltelék
  • Meggyes rétes, töltelék

KIÍRT ALKALMAK

2024. április. 06. - szombat
10:00 - 13:00 Bécsi út
2024. április. 07. - vasárnap
10:00 - 13:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás