Késhasználat alapok powered by FISKARS
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Mindenki aki elkezdett főzni, elsőként ütközik bele a problémába? Hogyan haszáljuk a kést? Hogyan lehet könnyebb, precízebb és nem utolsó sorban gyorsabb a vágási technikánk? Hogyan válasszunk kést, és tartsuk karban? És hogyan élezzük vagy mosogassuk? Hogyan filézzünk, hártyázzunk, szeleteljünk húst sütéshez? Hogyan készítsünk díszítéseket zöldségből? Ezekere és egy csomó más kérdésre választ kapunk ma. Ja, és a sok anyagból persze majd főzünk is - jókat, együtt. És a Fiskars támogatásával minden résztvevő egy Fiskars szakácskést is kap ajándékba!
MENÜ
- Salmon carpaccio, layered vegetable brunoise / Lazac carpaccio, zöldség brunoise
- Thai vegetable soup with pork / Thai zöldségleves sertéshússal
- Rántott csirkecombfilé, zöldségpüré, blansírozott brokkoli
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.