Kelt tészták könnyedén

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Kelt tésztát készíteni nem bonyolult, de ha igazán finom és foszlós végeredményt szeretnénk elérni, akkor bizony tudnunk kell, hogy mit miért csinálunk! Ezen az órán - mint ahogy a címből már sejteni lehet - megtanítjuk hogyan lehet készíteni egyszerűen tökéletes édes és sós tésztákat élesztő segítségével, ennek bemutatására pedig három hallatlanul népszerű étel siet segítségünkre: egy focaccia Dél-Olaszországból, a lenyűgöző svéd “Kardemummabullar” tekercs, és egy csokoládéval és mogyoróval megbolondított babka kalács. Ingujjakat feltűrni, és kezdődhet a gyúrás!

MENÜ

  • Focaccia / Focaccia koktél paradicsom, fokhagymás olaj, olívabogyó
  • Cocoa-hazelnut babka / Kakaós-mogyorós babka
  • Kardemummabullar / Kardamomos tekercs

KIÍRT ALKALMAK

2024. augusztus. 22. - csütörtök
18:00 - 21:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás