Kelet-Toszkán finomságok

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Nehézség:
Nyelv: Magyar
Árak:
1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 27.990,-
Ezt a menüsort az ismert, ódon Cortona városkájában sajátítottuk el, melyet Frances Mayes: Napsütötte Toszkána c. könyvéből is sokan ismerhettek. Cortonában, Umbria és Toszkána határán is szeretik a tradíciókat és nem változtatnak azon, ami már évtizedek óta bevált. Így ez a menüsor is tartalmazza a helyi klasszikusokat, úgy mint a csirkemájas előételt, a gombás-csirkés ragus húsételt és a "gnudit", azaz a "meztelen" spenótos ricottás galuskát, amelyet paradicsom szósszal készítünk el. Végül - egy nevével ellentétben nem angol levessel, hanem - egy hideg vaníliás desszerttel zárunk.

MENÜ

  • Crostini neri / Májas pirítós
  • Gnudi toscani con ricotta e spinaci / Toszkán tészta ricottából és spenótból
  • Pollo in fricassée / Csirke fricassée, vargányagomba
  • Zuppa inglese / Babapiskóta, cseresznyelikőr, vaníliakrém - pohárban

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2020. február. 22. - szombat
09:00 - 12:00 Bécsi út

NE MARADJ LE…

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V