Kacsa és liba szerelem
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Ha a szárnyasok terén eddig inkább mindig csirkénél maradtál, most itt a lehetőség, hogy a határaidon túllépve, megtanulj bánni a kacsával és a libával is. Három fantasztikus recepttel készülünk - számtalan praktikával! Eloszlatjuk a csodás rozé kacsamellet övező rejtélyt, főzünk egy szaftos libamellragut maceszgombóccal, valamint elkészítjük a tökéletesen porhanyós mézes kacsacombot is. A siker garantált.
                                                            
                    MENÜ
- Rozé kacsamell, lilahagyma lekvár, kevert saláta
- Mustáros libamell ragu, maceszgombóc
- Mézes kacsacomb, tócsni, sütőtökkrém
KIÍRT ALKALMAK
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.


 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        