Grúzia - a Kaukázus gyöngyszeme
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Grúzia egyszerre európai, mediterrán, poszt-szovjet és ázsiai. Szuper ország, egy gyöngyszem, melyet  mostanában fedezünk fel sokan. Csodálatosak a Kaukázus hegyei, a Fekete-tenger, de nemcsak túrázni vagy tengerpartozni lehet, hanem „gasztroban is nagyon alkotott”. Kiváló éghajlati adottságok, fejlett mezőgazdaság, bor és  brandy kultúra és ami legfőképp ma minket érdekel: nagyon gazdag konyha. Remek saláták, izgalmas krémek és kencék, fantasztikus kenyerek, és levesek. Ma ezekből adunk egy öt fogasos ízelítőt.
                                                            
                    MENÜ
- Khinkali / Húsos töltött tészta, savanykás szilvaszósz
- Pkhali / Sült céklás diókrém
- Kharcho soup / Marhahúsleves, paradicsom, rizs, friss fűszerek
- Megrelian Khachapuri / Grúz sajtos kenyér hajó
- Badrijani Nigvzit / Dióval töltött sült padlizsán
- Kitri Pomidvris Salata / Paradicsom-uborka saláta sok zöldfűszerrel
KIÍRT ALKALMAK
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        