Grillezzünk együtt – középfokon

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Az egyik legjobb társasági időtöltés a közös grillezés – de hogyan is kezdjünk neki, hogy ne fulladjon kudarcba?

A Chefparade grillkurzusán mindenre fény derül. Körbejárjuk a műszaki alapokat, mint például az eszközök, a tűz, a gáz és a hő kérdéseit. Megtanulunk pácolni, fűszerezni, és ma közepesen nehéz grillfogásokkal dolgozunk: egész hallal, csirkecombbal, darált hússal és marhahússal. Emellett remek szószok és köretek is készülnek.

Szuper hangulatú, közös étkezés is része a programnak – éhesen érkezni ajánlott, mert minden frissen az igazi! A kurzus Etyeken, a Chefparade Country teraszán zajlik. Páros jelentkezést preferálunk.

MENÜ

  • Grillezett ananász, mascarpone krém, mandulás grillázs
  • T-bone steak
  • Grillezett csirkecomb és zöldségek, paradicsomlekvár
  • Grillen sült pisztráng és nyári tabbouleh

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás