Great British Pub Food

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Angol
Angol pub kultúra főként az állva sörözésről, dartsról, billiárdról szól. De vajon mit kínálnak a pubokban, illetve gastropubokban a sör mellé? Biztosíthatunk mindenkit, a britek nagyon is tudnak főzni, és ez a kurzuson ki is derül! A menüt brit szakácsunk Paul állította össze, aki nemcsak rutinos pub látogató, és egyben bennszülött, de nem utolsó sorban remek szakács is. Megbízhatunk abban, hogy autentikus ételeket válogatott, mint például az indiai ihletésű kókuszos leves, vagy egy igazi angolos húsos pite. Természetesen sütünk vele Fish and Chipset - prémium kiadásban, mialatt ropogós gyömbéres crumble készül a sütőben.

MENÜ

  • Mulligatawny soup / Kókuszos édesburgonya krémleves
  • Fish and chips / Sült hal, sült krumpli, mentás zöldborsópüré, tartár, karamellizált citrom
  • Shepherd's pie / Angol húsos pite
  • Banana and ginger crumble / Banán- gyömbér crumble

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás