Gourmet karácsonyi menü
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Ezen a kurzuson egy igazán különleges karácsonyi menüsort állított nekünk össze, melyben ötvözzük az angolszász gyökereket nemzetközi elmekkel és előszeretettel használjuk a tradicionális magyar alapanyagokat is. Célunk, hogy egy lenyűgöző menüsort készítsünk, mellyel biztosan elvarázsoljuk vendégeinket az ünnepek alatt.
                                                            
                    MENÜ
- Kecskesajttal és vörösáfonyával töltött rétes batyuk, forraltbor redukció
- Seared cod, green pea sabayon, pancetta / Tőkehal, zöldborsó sabayon, pancetta
- Minced pie / Aszaltgyümölcsös pite
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        