Francia finomságok – gyerekkurzus

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A francia konyha nem véletlenül a nemzeti konyhák királya. Kifinomult ízek, változatos receptek. Sokszor az lehet az érzésünk, hogy túlkombinált, bonyolult ételeket készítenek a franciák - de ez nem teljesen igaz: sok egyszerű és finom étel szerepel a kulináris gyűjteményükben. Kurzusunkra mi is ilyen fogásokkal készülünk, egy szuper menüsort válogattunk össze a francia konyha remekei közül.

A kurzust nagyobbaknak (8-13 éves korig) javasoljuk.

A főzőkurzuson csak gyerekek vehetnek részt, a kurzus végén lehet értük jönni, a helyszínen nincs lehetőség megvárni őket.

MENÜ

  • Poulet roti a la moutarde de Dijon / Csirkemell dijoni mustáros szósszal
  • Gratin dauphinoise / Burgonya gratin
  • Quiche lorraine / Francia póréhagymás, szalonnás lepény
  • Tarte Tatin / Fordított almatorta

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

HASHTAGIFY

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás