Francia farmkonyha

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A francia konyha messze földön híres, ehhez kétség sem férhet. Ennek szellemében a mi repertoárunkban is már a kezdetek kezdetén helyet kapott ez az óra, amire a legnagyobb klasszikusok közül választottuk ki kedvenceinket. A kurzus során megelevenednek előttünk Bretagne sziklás partjai, megidézzük egy hűvös, őszi este hangulatát egy normandiai vidéki házikóban, ahol egy lélekmelegítő vacsora után, calvadost kortyolgatva beszélgethet az ember a kandalló fényénél.

MENÜ

  • Potage poireaux et pommes de terre / Francia póré és burgonyakrémleves
  • Roti de porc, sauce moutarde, gratin dauphingratinois / Dijoni mustáros szűz, burgonya gratin
  • Tarte Tatin / Fordított almatorta

KIÍRT ALKALMAK

2024. április. 22. - hétfő
18:00 - 21:00 Etyek

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás