Fánkvariációk
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 8 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Fánkot sütni egyszerre élmény és kihívás: a tökéletesen könnyű, szalagos vagy ropogós végeredményhez ismerni kell a tészta és a sütés titkait. Ezen az órán megtanuljuk, hogyan készítsünk három különböző, mégis egyformán ellenállhatatlan fánkfélét. A klasszikus szalagos fánk mellett egy könnyed ricottás olasz változatot (Castagnole di ricotta), valamint a ropogós, fahéjas cukorba forgatott spanyol churrost is elkészítjük. Garantáltan lisztes lesz a kezed, de az illatok és a végeredmény minden fáradtságot megér!
                                                            
                    MENÜ
- Farsangi szalagos fánk / Doughnuts with apricot jam
- Churros con salsa de chocolate / Churros, csokoládé öntet
- Castagnole di ricotta con salsa alla vaniglia / Ricottás fánk, vanilíás szósz
- American style dougnut / Amerikai fánk
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        