Ethno-vegán - Törökország, Közel-Kelet

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Nehézség:
Nyelv: Magyar
Árak:
1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 27.990,-
Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Tőlünk keletebbre és délebbre nagyon könnyű vegánnak lenni: a fűszerek, a hüvelyesek, a zöldségek és gyümölcsök arzenálja segíti az ott élőket. Mai óránkon folytatjuk a kirándulást végánul a Föld körül. Egy remek török menüsort főzünk végig: gazdag és tápláló ikonikus „ottomán” alapanyagokkal, mint a gránátalma, vöröslencse, padlizsán, mandula. Kelet-rajongóknak és vegánoknak kötelező!

MENÜ

  • Mercimek çorbası / Vöröslencse leves
  • Patlıcan yahnısı / Padlizsán ragu paradicsommal és burgonyával
  • Narlı kısır / Gránátalmás, fűszeres bulgursaláta
  • Zerde / Sáfrányos-fenyőmagos puding
  • Elma dolması / Fűszeres rizspilávval töltött sült alma

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2020. február. 19. - szerda
18:00 - 21:00 Páva utca
2020. március. 23. - hétfő
18:00 - 21:00 Bécsi út

NE MARADJ LE…

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V