Ethno-vegán sorozat – Mexikó

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Nehéz is kontinensünkön találni jó természetes vegán konyhát és az alapvetően a hódítók és bevándorlók által kialakult, kialakított Észak- és Latin- Amerikai konyháknál sincs könnyű dolgunk. Azonban ma kisérletet teszünk, a kedvenc zöldséges és gyümölcsös mexikói fogásainkat hozzuk el, ha kell az azték-maja gyökerekhez nyúlunk vissza. Tartsatok velünk!

MENÜ

  • Margarita de coco con pepino / Kókuszos margarita koktél uborkával
  • Chilpachole / Sűrű gomba leves, kukorica tészta gombóccal és kukoricával
  • Enfrijoladas con requesón y crema / Töltött kukorica tortilla, fűszeres babszószban
  • Taco de coliflor y piña / Grillezett karfiol, flambírozott ananász taco
  • Guacamole con granada / Avokádókrém gránátalmával

KIÍRT ALKALMAK

2025. szeptember. 27. - szombat
17:00 - 20:00 Bécsi út Magyar nyelvű

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás