Ethno-vegán sorozat – Mexikó
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Nehéz is kontinensünkön találni jó természetes vegán konyhát és az alapvetően a hódítók és bevándorlók által kialakult, kialakított Észak- és Latin- Amerikai konyháknál sincs könnyű dolgunk. Azonban ma kisérletet teszünk, a kedvenc zöldséges és gyümölcsös mexikói fogásainkat hozzuk el, ha kell az azték-maja gyökerekhez nyúlunk vissza. Tartsatok velünk!
MENÜ
- Michelada / Beer Bloody Mary
- Ensalada de nopales / Kaktuszlevél salata
- Guacamole / Avokádókrém
- Arroz mexicano / Mexikói rizs
- Tomato salsa / Paradicsom salsa
- Frijoles refritos / Babpüré
- Capirotada spicy bread pudding / Capirotada fűszeres-édes sült bagett
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.