Ethno-vegán sorozat – Mexikó

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Nehéz is kontinensünkön találni jó természetes vegán konyhát és az alapvetően a hódítók és bevándorlók által kialakult, kialakított Észak- és Latin- Amerikai konyháknál sincs könnyű dolgunk. Azonban ma kisérletet teszünk, a kedvenc zöldséges és gyümölcsös mexikói fogásainkat hozzuk el, ha kell az azték-maja gyökerekhez nyúlunk vissza. Tartsatok velünk!

MENÜ

  • Michelada / Beer Bloody Mary
  • Ensalada de nopales / Kaktuszlevél salata
  • Guacamole / Avokádókrém
  • Arroz mexicano / Mexikói rizs
  • Tomato salsa / Paradicsom salsa
  • Frijoles refritos / Babpüré
  • Capirotada spicy bread pudding / Capirotada fűszeres-édes sült bagett

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás