Ethno-vegán sorozat - Dél-Ázsia

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Tőlünk keletebbre és délebbre nagyon könnyű vegánnak lenni: a fűszerek, a hüvelyesek, a zöldségek és gyümölcsök arzenálja segíti az ott élőket. Mai óránkon folytatjuk a kirándulást végánul a Föld körül: legyetek vendégeink egy Dél-Ázsiai régiót körbejáró körutazáson! Igyekeztünk a terület legjobb vegán receptjeit összeválogatni nektek, így bejárjuk Kínát, Indonéziát, Malájziát és Vietnámot. Tartsatok velünk!

MENÜ

  • Wonton leves - vegán zöldséges változat
  • Gỏi cuốn / Vietnámi nyári tekercs - vegán változat
  • Kao pad pak rum / Thai sült rizs sok zöldséggel
  • Pineapple curry / Ananász curry
  • Xoài nước cốt dừa hạt chân châu / Tápiókagyöngy, kókusztejjel és mangóval

KIÍRT ALKALMAK

2023. január. 25. - szerda
18:00 - 21:00 Páva utca

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V