Észak-India ízei
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Az indiai konyha rendkívül változatos, hiszen a különböző földrajzi régiók eltérő ízekkel, hagyományokkal és alapanyagokkal várják az ide érkezőket. Ma az északi vidékek kulináriájával ismerkedünk, ahol hindu, perzsa és muszlim hatásokat fedezhetünk fel, és kontinentális valamint hegyvidéki éghajlaton termő alapanyagokkal dolgozunk. Készítünk bárányhúsból kebabot, egy ínycsiklandó curryt, gazdag biryanit, valamint megismerkedünk egy mentás öntettel és egy rétegesen hajtogatott indiai lepénykenyérrel.
                                                            
                    MENÜ
- Vegetable biryani / Zöldséges rizses egytálétel
- Rogan Josh / Kashmiri bárány curry
- Sammi lamb kebab with herb relish / Fűszeres bárány kebab, zöldfűszeres relish
- Laccha paratha / Rétegezett indiai kenyér
KIÍRT ALKALMAK
                                                    2025. november. 02. - vasárnap
                                                
                                                11:00 - 14:00
                                                
                                                                                                                                                                        Páva utca
                                                                                                                                                                                                                                                                            Angolul  tartjuk
                                                                                                    
                                            HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
            Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…
        
    
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        