Észak-India ízei

Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Az indiai konyha nem feltétlen egységes, a régiók eltérő konyháit is magában foglalja. Ma az ország északi részének konyhájával ismerkedünk, ahol egykori perzsa/muszlim hatásokat fedezhetünk fel, illetve kontinentális és hegyvidéki éghajlaton termő alapanyagokkal dolgozunk. Készítünk kebabot bárányhúsból, egy mega finom curryt is bárányból, valamint remek rizs vár ránk, továbbá egy burgonyás köret, egy finom kevert chutney és persze házi indiai kenyér.
MENÜ
- Vegetable biryani / Zöldséges rizses egytálétel
- Sammi lamb kebab with mint-coriander relish / Fűszeres bárány kebab, mentás-korianderes relish
- Rogan Josh / Kashmiri bárány curry
- Laccha paratha / Rétegezett indiai kenyér
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.