Cupcake design – gyerekkurzus

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Az angolszász eredetű sütemény a 19. században indult el hódító útján, és a mai napig töretlen sikernek örvend. Mi lehet a titka? Egyszerű: a cupcake sütés igazi kreatív munka! Ha megvan a bombabiztos receptünk hozzá, akkor az ízélmény remekül feldobja a hétköznapokat vagy épp kiegészíti az ünnepi alkalmakat, ráadásul igazán jó móka, ha a konyhában töltenénk gyermekünkkel az időt. Ezen az órán két izgalmas muffin készül, egy csokis-narancsos és egy fehércsokis-zöldcitromos. A díszítésük mindig szezonális, azaz figyelembe vesszük az évszakokat illetve a közelgő ünnepeket.

A kurzust nagyobbaknak (8-12 éves korig) javasoljuk.

A főzőkurzuson csak gyerekek vehetnek részt, a kurzus végén lehet értük jönni, a helyszínen nincs lehetőség megvárni őket.

MENÜ

  • Csokoládés-narancsos muffin
  • Fehércsokoládés-zöldcitromos muffin
  • Vaníliás vajkrém
  • Kakaós vajkrém

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

HASHTAGIFY

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás