Csupacsoki szerelem

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ruby csoki vagy étcsoki? Mindkettő! Csokiláva vagy torta, esetleg egy jó csokikrém? Mindhárom! Még választanunk sem kell, ezen a kurzuson tényleg minden a csokiról szól, és nem is akármilyen módon. Nem a klasszikus, csokis desszertek kerülnek most előtérbe, hanem csupa különleges, újhullámos, trendkövető édesség. Egészen biztos, hogy aki a csoki szerelmese, az még jobban el fog elcsábulni, és még szenvedélyesebben fog rajongani a csokiért.

MENÜ

  • Chocolate lava, wild berry sauce / Csokoládé láva, erdei gyümölcs öntet
  • Chocolate marquise / Csokoládé marquise, narancsvirágos vaníliamártás
  • Ruby chocolate cookie / Ruby csokoládé cookie
  • French chocolate cake / Francia csokoládétorta, sóskaramell szósz

KIÍRT ALKALMAK

2025. szeptember. 13. - szombat
11:00 - 14:00 Bécsi út Magyar nyelvű
2025. október. 22. - szerda
18:00 - 21:00 Bécsi út Magyar nyelvű

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…