Csirke felsőfokon

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Magyarországon a csirke az egyik legnépszerűbb húsfajta, bár sokan úgy gondolják, hogy variálhatósága korlátozott, ezért unalmasnak érzik egy idő után. Szeretnénk erre a tévhitre rácáfolni, ezért ezen a kurzuson a csirke szakszerű előkészítésén túl azt is megmutatjuk, hogy milyen különleges elkészítési lehetőségek léteznek. Azonban a finom étel titka nem csak a szuper receptben, hanem a kiváló hozzávalókban is rejlik, ezért a hagyományos szabadtartásban nevelkedett TANYASI csirkét választottuk fő alapanyagként.

MENÜ

  • Csirke rilette, karamelizált szilva, zöldsaláta
  • Csirkemáj pástétom, portói zselé
  • Egészben sült csirkefilé, vele sült zöldségek, paradicsom lekvár
  • Madártej puding, sóskaramella krém, meringue

KIÍRT ALKALMAK

2024. március. 27. - szerda
18:00 - 21:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás