Chili lover

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A kapszaicin ismerősen csenghet a fűszeres ételek kedvelőinek, ugyanis ez az a fenolszármazék (C18H27NO3), aminek azt a jól ismert, mindent átható bizsergető érzést köszönhetjük, amit hétköznapi szóval élve egyszerűen csípősnek nevezünk. Ez az óra az igazi rajongóknak szól, azoknak, akik az éttermekben mindig extra csípős paprikát, plusz szószt kérnek az étlapon egyébként is kis chilipaprika piktogramokkal riogató fogások mellé. Ma este barangolunk a világ konyhái közt, a legforrób latin ételeket keresve, Mexikótól Olaszországig. Különféle és fajta paprikák, szószok, leves, előételek, főétel mind a chilirajongás bűvkörében és a végén egy nem erős, csak hűsítő desszerttel!

MENÜ

  • Texas tortilla soup / Texas tortilla leves
  • Buffalo chicken wings / Fűszeres csirkeszárnyak
  • Jalapeno poppers, cheddar sajt, bacon
  • Quesadillas / Sajttal töltött mexikói lepény, chilis paradicsom salsa
  • Penne All' Arrabbiata / A legcsipősebb olasz tészta
  • Panna cotta, salsa di fragole / Vaníliás tejszínpuding, eperkrém

KIÍRT ALKALMAK

2024. április. 06. - szombat
16:00 - 19:00 Etyek

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás