Cheesecake variációk

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A cheesecake hódító útjára Amerikából indult, és hamar nagy divat lett az egész világon. Nem véletlen: édes, krémes, mégis könnyű, és számtalan variációban elkészíthető. Azonban kevésbé közismert tény, hogy a New Yorki verzión kívül számos egyéb ország is büszkélkedik saját sajttortákkal. Kurzusunkon megismerkedünk egy olasz és egy spanyol édességgel is. De egyéb trükkökről is szót ejtünk: süthetjük hagyományosan, vagy vízfürdőben, keksz- vagy tésztaalappal, sőt a felhasznált sajt jellege is változhat: kipróbálhatjuk kedvencünket ricottával, mascarponéval, Philadelphia krémsajttal. Melyiket kóstolnád meg most a legszívesebben? A klasszikust, csokoládést, gyümölcsöst, esetleg egy újhullámos mogyoróvajast?

MENÜ

  • Torta di ricotta / Ricottás krémtorta
  • Tarta de queso / Égetett baszk sajttorta
  • Peanut butter cheesecake / Mogyoróvajas cheesecake, pohárdesszert
  • New York cheesecake / Amerikai sajttorta, erdei gyümölcsös öntet

KIÍRT ALKALMAK

2024. március. 19. - kedd
18:00 - 21:00 Bécsi út

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás