Cheesecake variációk
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A cheesecake hódító útjára Amerikából indult, és hamar nagy divat lett az egész világon. Nem véletlen: édes, krémes, mégis könnyű, és számtalan variációban elkészíthető. Azonban kevésbé közismert tény, hogy a New Yorki verzión kívül számos egyéb ország is büszkélkedik saját sajttortákkal. Kurzusunkon megismerkedünk egy olasz és egy spanyol édességgel is.
De egyéb trükkökről is szót ejtünk: süthetjük hagyományosan, vagy vízfürdőben, keksz- vagy tésztaalappal, sőt a felhasznált sajt jellege is változhat: kipróbálhatjuk kedvencünket ricottával, mascarponéval, Philadelphia krémsajttal. Melyiket kóstolnád meg most a legszívesebben? A klasszikust, csokoládést, gyümölcsöst, esetleg egy újhullámos mogyoróvajast?
MENÜ
- Torta di ricotta / Ricottás krémtorta
- Tarta de queso / Égetett baszk sajttorta
- Peanut butter cheesecake in glass / Mogyoróvajas sajttorta, pohárdesszert
- New York cheesecake / Amerikai sajttorta, erdei gyümölcsös öntet
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
HASHTAGIFY
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…