Burgermánia – cheese and bacon
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Nincs kérdés: a burger győzőtt, világsztár lett. De hogyan készítsük el otthon? Beszélünk az ételek lelkéről, a húsról: milyen a tökéletes, burgerbe való darálthús összetétele, hogyan kell keverni, ízesíteni, hogy a legjobb sütni? Szó lesz a buciról: mekkora legyen, mitől lesz igazán finom, hol szerezzük be vagy csináljuk mi magunk? Burger óránkon minden kérdést alaposan kivesézünk, és elkészítjük a tökéletes burger két szuper, sajt- és bacon imádó változatát. Itt ma minden frissen a legfinomabb! Gyertek a kurzusra nagyon éhesen!
                                                            
                    MENÜ
- Ultimate bacon burger
- Kétsajtos duplaburger
- Grillezett kecskesajt burger
- Hamburger zsemle
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        