Brownie mánia
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 8 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Ki ne rajongana a belül szaftos, kívül ropogós csokis brownieért, amely Amerika talán egyik legismertebb cukrászati exportcikke? Azonban talán már ti is szembesültetek azzal a lelombozó ténnyel, hogy a brownie-t néha nem is olyan egyszerű elkészíteni. Nagy odafigyelésre van szükség, ugyanis nehéz eltalálni azt a szent pillanatot, amikor a tészta belül még ragacsos - de nem nyers – a kérge pedig ropogós. Brownie mesterünk segítségével most megtanulhatjátok, hogy lehet tökéletes browniet készíteni, és milyen izgalmas verziói léteznek még.
                                                            
                    MENÜ
- Coco & lime blondies / Kókusz és lime blondie
- Mega choc brownie, passion fruit frosting / Brutál csokoládés brownie, maracuja habbal
- Cream cheese brownie / Krémsajtos brownie
- Brownie cup / Brownie pohárdesszert: sóskaramell, málna, ropogós
KIÍRT ALKALMAK
                                                    2025. november. 16. - vasárnap
                                                
                                                11:00 - 14:00
                                                
                                                                                                                                                                        Bécsi út
                                                                                                                                                                                                                                                                            Magyarul  tartjuk
                                                                                                    
                                            HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
                    Chefparade Desszertműhely
                
                
                    Ebből a kurzusból 2 recept is szerepel a "Chefparade Desszertműhely" c. könyvünkben.
                
            
            Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…
        
    
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        