Brownie mánia

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ki ne rajongana a belül szaftos, kívül ropogós csokis brownieért, amely Amerika talán egyik legismertebb cukrászati exportcikke? Azonban talán már ti is szembesültetek azzal a lelombozó ténnyel, hogy a brownie-t néha nem is olyan egyszerű elkészíteni. Nagy odafigyelésre van szükség, ugyanis nehéz eltalálni azt a szent pillanatot, amikor a tészta belül még ragacsos - de nem nyers – a kérge pedig ropogós. Brownie mesterünk segítségével most megtanulhatjátok, hogy lehet tökéletes browniet készíteni, és milyen izgalmas verziói léteznek még.

MENÜ

  • Coco & lime blondies / Kókusz és lime blondie
  • Mega choc brownie, passion fruit frosting / Brutál csokoládés brownie, maracuja habbal
  • Cream cheese brownie / Krémsajtos brownie
  • Brownie cup / Brownie pohárdesszert: sóskaramell, málna, ropogós

KIÍRT ALKALMAK

2025. október. 13. - hétfő
18:00 - 21:00 Bécsi út Magyar nyelvű

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…