Bombay Vega

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Vegetáriánus vendégeink számára tökéletes választás lehet az indiai konyha, hiszen jelentős túlsúlyban vannak a zöldséges, húsmentes ételek. Mai órán Mumbai (gyarmati nevén Bombay) utcáin barangolunk és kóstoljuk végig a vegetáriánus ételek sorát, amik hála a szubtrópusi éghajlatnak rendkívül változatosak. Az igazi klasszikusokon túl, mint a dahl vagy az aloo paratha és a halwa, készítünk friss házi sajtot, indiai nevén paneer-t is, így sem izgalomból sem ízekből nem lesz hiány.

MENÜ

  • Butter paneer / Sajtkockák krémes paradicsomszószban
  • Aloo paratha / Indiai burgonyás töltött kenyérlepény
  • Mumbai dhal fry / Sárga lencse dhal
  • Mustard and coriander raita / Mustár és koriander raita
  • Vegetable pulao rice / Fűszeres zöldséges rizs
  • Gajar halwa / Sárgarépa halwa

KIÍRT ALKALMAK

2023. április. 01. - szombat
16:00 - 19:00 Páva utca
2023. április. 28. - péntek
18:00 - 21:00 Páva utca
2023. május. 02. - kedd
18:00 - 21:00 Páva utca

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

A kurzuson minden résztvevő vendégünk az első italra (1 pohár bor, 1 üveg sör vagy 1 üdítő). Minden további italfogyasztás, itallap alapján a kurzus után fizetendő a szakácsunknál, vagy lehetőség van Prémium italcsomagot 3990 Ft korlátlan fogyasztással is vásárolni.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak