Az őszi kert desszertjei
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 8 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Nem árulunk egy nagy titkot, amikor azt mondjuk, hogy a gyümölcsök akkor lesznek a legfinomabbak, amikor szezonjuk van és a legjobb desszertek a legfinomabb gyümölcsöket követelik. Az őszi szezon pedig talán a legjobb időszak a házias desszertek elkészítéséhez, hiszen a főbb hozzávalókat a saját kertünkből vagy akár egy közeli piacról is egyszerűen beszerezhetjük és hát kinek a kedvét ne dobná fel az a tudat, hogy egy hűvös, esős nap után ízekkel teli, házias sütemény várja otthon?
Őszi desszertekre specializálódott kurzusunkat az ősz "sláger italával", a pumpkin spice latte-val kezdjük, megismerkedünk az amerikai konyha klasszikus tökös pitéjével, majd készítünk egy igazán ütős szilvás morzsasüteményt whiskey-vel, végül egy csupa mandulás frangipane-t ötvözünk zamatos körtével. 
Gyertek, élvezzük együtt az ősz ízeit!
                                                            
                    MENÜ
- Plum crumble, whisky cream / Szilvás crumble, whisky hab
- Classic american pumpkin pie / Klasszikus amerikai sütőtökös pite
- Amande-poire frangipane / Körtés-mandulás frangipane
- Pumpkin spice latte / Fűszeres, sütőtökös tejeskávé
KIÍRT ALKALMAK
                                                    2025. november. 08. - szombat
                                                
                                                17:00 - 20:00
                                                
                                                                                                                                                                        Bécsi út
                                                                                                                                                                                                                                                                            Magyarul  tartjuk
                                                                                                    
                                            Megtelt
                                                                                            HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
                    Chefparade Karácsony
                
                
                    Ebből a kurzusból 4 recept is szerepel a "Chefparade Karácsony" c. könyvünkben.
                
            
            Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…
        
    
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        