Az őszi kert desszertjei

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Nem árulunk egy nagy titkot, amikor azt mondjuk, hogy a gyümölcsök akkor lesznek a legfinomabbak, amikor szezonjuk van és a legjobb desszertek a legfinomabb gyümölcsöket követelik. Az őszi szezon pedig talán a legjobb időszak a házias desszertek elkészítéséhez, hiszen a főbb hozzávalókat a saját kertünkből vagy akár egy közeli piacról is egyszerűen beszerezhetjük és hát kinek a kedvét ne dobná fel az a tudat, hogy egy hűvös, esős nap után ízekkel teli, házias sütemény várja otthon? Őszi desszertekre specializálódott kurzusunkat az ősz "sláger italával", a pumpkin spice latte-val kezdjük, megismerkedünk az amerikai konyha klasszikus tökös pitéjével, majd készítünk egy igazán ütős szilvás morzsasüteményt whiskey-vel, végül egy csupa mandulás frangipane-t ötvözünk zamatos körtével. Gyertek, élvezzük együtt az ősz ízeit!

MENÜ

  • Plum crumble, whisky cream / Szilvás crumble, whisky hab
  • Classic american pumpkin pie / Klasszikus amerikai sütőtökös pite
  • Amande-poire frangipane / Körtés-mandulás frangipane
  • Pumpkin spice latte / Fűszeres, sütőtökös tejeskávé

KIÍRT ALKALMAK

2024. november. 20. - szerda
18:00 - 21:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…