A sütés! powered by Electrolux

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Noha a sütő talán már minden konyha alapvető tartozéka, sokan leginkább süteményekkel, édességekkel azonosítják, azonban ennél sokkal több lehetőséget rejt. Egy olyan nemzetközi menüsort állítottunk össze, ahol különböző hőfokon, mindenféle program használattal - sűtünk, párolunk, gőzpároluk. Lesz frissen gyúrt és sűtőtt házi kalács, brulée ezúttal előételnek, sajtszuflé, maghőmért hús és zöldség, valamint gőzben párolt kelt tészta. Szeretnénk, ha minden sütéssel kapcsolatos kérdésre ma választ tudnánk adni - és persze együtt elfogyasztani a nagyon finom vacsorát. Gyakorlott résztvevőknek szánjuk, az óra nagy részében közös munka folyik, együtt fedezzük fel a sütő különböző funkcióit. Köszönjük az Electrolux támogatását.

MENÜ

  • Crème brûlée au foie gras / Libamáj brulée
  • Soufflé au fromage, salade dijonnaise / Sajtszuflé, dijoni mustáros kevert saláta
  • Narancsos párolt lilakáposzta
  • Slow-roasted pork belly, tricolor potatoes / Hasaalja, trikolor tört burgonya
  • Lemon trifle, honey granola / Citromkrém, mézes granola

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

HASHTAGIFY

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás