A rántott hús
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            A panírozás, azaz a bundázott sült hús elkészítése olyannyira nem egy újkeletű módszer, hogy már középkori feljegyzésekben is szerepelt. A 15. században pedig mór, spanyol és itáliai közvetítés révén bekerült a bécsi udvarba – a többi pedig már történelem.  A rántott húst mindenki szereti, ezen a kurzuson pedig három kontinens elkészítési módjában tobzódhatunk, ugyanis menünk része egy japán panko morzsás Tonkatsu, amerikai rántott csirkeszárny Kentucky-módra és mindenki jól ismert kedvence, a bécsi borjúszelet. Ráadásként még a desszertet is bepanírozzuk, és egy különleges rántott fagyival zárjuk lakománkat. Érdemes éhesen érkezni, itt ma minden frissen a legfinomabb!
                                                            
                    MENÜ
- Wiener schnitzel, potato salad / Borjú bécsi, burgonyasalátával
- Tonkatsu / Japán rántott hús, káposzta és mártogató
- Kentucky fried, spicy chicken wings, coleslaw / Kentucky csirkeszárny, káposztasaláta
- Fried ice-cream / Rántott fagyi
KIÍRT ALKALMAK
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        