• Név
  • E-mail

Töltött bonbon - olaszos ihletéssel

A bonbon készítés egy nagyon kreatív és szórakoztató tevékenység, ha egyszer kipróbáljátok, utána biztos nincs megállás. Bonbonkészítő óránkon sokrétű tudást szerezhettek, megismerhetitek a csokoládé történetét, különböző típusait, főbb tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit, és a bonbonkészítés fortélyait. A falatnyi finomságok az olasz ízek sokféleségét hordozzák, a legkülönbözőbb alapanyagok köszönnek vissza a kis műalkotásokban.

Minden csokoládé készítő óránkon megismerjük a csokoládé történetét, különböző típusait, főbb tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit, és a bonbonkészítés fogalmát, alapjait. Mindenki fog csokoládét temperálni, saját bonbonokat/mártott csokoládét gyártani. A bonbonok dermedése után már csak a díszítés marad hátra, ezt mindenki ízlése szerint készíti el szakértő segítség mellett.

Menü

  • Alap ganache
  • Amarettos bonbon
  • Kávés bonbon
  • Balzsamecetkrémes bonbon
  • Toscana trüffel bonbon

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Február 25.
Hétfő 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3,5 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-