
Kézzel húzott házi rétesek
Hogyan is készül a húzott rétes? Hogyan nem szakad el a tészta? Természetesen akkor, ha megfelelő lisztből, tökéletesen dagasztott tésztából készítjük, és tökéletes kézmozdulatokkal dolgozunk. Ezen az órán egy régi misztikumról hull le a lepel, gyerekkori emlékek elevenednek fel, sőt talán gyerekkori álmok válnak valóra, amikor a saját magunk készített tésztát húzzuk ki egy nagy asztalt körbejárva, és töltögetjük kedvünkre. Helyben, melegen kóstolhatunk, és ha meg bírjuk állni, hogy ne faljuk fel az összeset, még másnap reggelire is juthat belőle.
Menü
- túrós
- erdei gyümölcsös
- meggyes
- almás
- csokis
- ....és ezek variációi....
Ételallergia és ételintoleranica információk
Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.
Ne maradj le...
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
- időtartam: 4 óra
- Létszám: 8 fő
Nehézség:
2 fő / alkalom = 26.990,-

A kurzust vezeti Pohánka Gerda További kurzusok még vele...