• Név
 • E-mail

Csapatépítő főzés

Vigyázz, kész, főzz! Közös csapatépítő főzőprogram, mely tökéletes a nemben és korban vegyes társaságok összekovácsolásához. A munkában mindenki egyenlően részt tud venni, az előzetes tudás és főzési ismeretek nem szükségesek. 4-8 fős alkalmi teamekben készül el egy-egy fogást – amiből összeáll a 3-7 fogásos ebéd vagy vacsora.

Kipróbált és saját receptekből szakácsunk, illetve nagyobb csoportnál szakácsaink segítésével zajlik a főzés. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik kötetlenül egy kellemes főzéssel kívánják a csapatot még jobban összekovácsolni egy néhány órás rendezvény alatt.

 

Gyakori kérdések

 • Mire számíthatnak vendégeink? A Chefparade mindegyik helyszíne igazi professzionális, hands-on főzőiskola, vagyis nem lakás vagy tankonyha. Nálunk nem bemutató/demo főzés zajlik, amit csak passzívan lehet szemlélni, hanem mindenki főz, vág, kavar, reszel, grillez, saját pultjánál, saját csapattal, saját eszközökkel.
 • Hogyan működik a csapatokban való főzés? A társaságot kisebb csoportokra osztjuk, 4-8 fős kis „műhelyek” alakulnak ki. Ezután a kis csapatok mindegyike elkészíti (az előre leegyeztetett) menüsor egy-egy fogását a saját pultjánál, elegendő mennyiséget mindenki számára. Így kb. 1,5 óra alatt összeáll egy harmonikus, többfogásos vacsora, amit svédasztalos formában szolgálunk fel. A csapat zene és finom italok (borok, sörök, röviditalok) kíséretében közösen fogyasztja el vacsoráját.
 • Külföldi vendégeim is jönnének. Angol nyelven is kérhető a program? Igen, előre jelzett igény esetén angol nyelvű receptekkel és angolul (is) beszélő chef-animátorokkal készülünk.
 • Mennyi ideig tart? Létszámtól és fogások számától függően főzés kb. 1,5-2 óra, étkezés kb. 2-2,5 óra.
 • Mi választhatjuk ki a helyszínt? Elvileg igen, de bizonyos korlátok (foglaltság, pultok száma, sütők száma) lehetnek.
 • Milyen ételekből lehet választani, ki dönti el a fogásokat? A fogásokat, vagy az íz-irányt a megrendelő válogatja ki menüsorunkból. Segítségül mi előre összeállítottunk 8 harmonikus, jól működő menüsort a legnépszerűbb nemzetközi konyhák ételeiből, de kérésre természetesen kollégáink egyedi igényekről is szívesen egyeztetnek.
 • Keverhetjük a nemzetek konyháit, hogy többféle nemzet ízvilágát kipróbálhassuk? Igény esetén lehet 2-3 nemzet ételeit egymás mellé válogatni, de érdemes odafigyelni a harmóniára. Kollégáink úgyis jelzik, ha a választás valamiért nagyon nem stimmel.
 • Hány fogást válasszunk? A fogások száma létszámfüggő: 3 fogás / csoport (12-18 fő) (1 chef-animátor); 4 fogás / csoport (19-24 fő) (1-2 chef-animátor); 5 fogás / csoport (25-30 fő) (2 chef-animátor); 6 fogás / csoport (31-40 fő) (2-3 chef-animátor)
 • Ha mégis több fogásra vágyunk, mint a fent javasoltak? Felár ellenében lehetséges extra fogást választani az ajánlotthoz képest. Ennek összegét ajánlatunkban jelöljük.
 • Vannak allergiás kollégák. Ők is tudnak majd főzni és enni? Amennyiben a csapatban vannak glutén- és laktózérzékenyek kollégák, érdemes olyan menüsort választani, mely 2-3 „mentes” fogást is tartalmaz. A szet-menük összeállítása során nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy beillesszünk ilyen fogásokat, hogy az egész csapatnak egyformán élmény lehessen a főzés és vacsora. (Menüsorainkban ezt GM és LM betűkkel jelöljük). Sajnos csoportos főzések alkalmával nem áll módunkban a választott ételekből külön verziókat készíteni az ételérzékeny kollégák részére (helyettesítve vagy kihagyva a problémás alapanyagot), illetve eredeti receptjeinktől eltérni.
 • Milyen fizetési feltételek adottak? Fizetni lehetséges kártyával (AMEX-et is elfogadunk), vagy készpénzzel a helyszínen, illetve az utólagos átutalás is működik.
 • Milyenek a parkolási lehetőségek? Sajnos saját parkolóval nem rendelkezünk. Parkolni mindhárom budapesti helyszín esetében az utcán lehetséges.
 • Zártkörű a rendezvény? Természetesen. Céges csapatépítéseinken egy főző helyszínen egyszerre mindig csak egy csapat tartózkodik.

Dátum, időpont

Megkönnyítheted munkánkat és felgyorsíthatod a foglalási folyamatot, ha az ajánlatkérésed dátuma mellett megjelölnél még 1-2 olyan időpontot, ami számotokra szintén megfelelő lehet - arra az esetre, ha az eredeti időpontra nem tudnánk már a helyszínt biztosítani. A további időpontok megadására használd nyugodtan a lenti "Megjegyzés" mezőt!