• Név
 • E-mail

Árak és részletek - Tematikus estek

KURZUS MENETE
Tematikus főzőestjeink kb. 3 óra hosszúak. A menü 3-5 fogásos, kiscsoportos főzés, tehát a létszám: min. 5 fő, max. 13 fő helyszíntől függően.

Óráinkat elsősorban felnőtteknek ajánljuk, de gyermekeket felnőtt felügyelettel a kurzus nehézségi fokától függően 10-12 éves kortól szívesen várunk. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számoljuk fel, kísérőjegyet nem tudunk biztosítani.
Gyermekkurzusainkon 6-12 éves kor közötti gyermekeket tudunk fogadni, de az adott kurzus kiírásában megadott korhatár figyelembevételével. Ez a kurzusok tematikájától függően változhat.

Az árak tartalmazzák: minden anyagot és eszközt, egy üdítőt, recepteket. A főzőtanfolyamokon saját alapanyagot, eszközt nem tudtok használni. Célszerű baráttal/barátnővel/ismerőssel jönni - mivel az órákon legtöbb esetben párban főznek.
Társkereső főzés, valamint Gasztromozi programjainkon csoportosan főzünk, vagyis 1 csapat 1 fogást készít el mindenki részére, hogy legyen időnk "mozizni" illetve "társkeresni".

Az ételek a kurzuson elfogyaszthatók és/vagy hazavihetők, amelyhez a dobozokat mi biztosítjuk..

Árak

Felnőtt kurzusok:

 • 1 fő / alkalom = 15.990,-
 • 1 fő / 2 alkalom vagy 2 fő / alkalom = 26.990,-
 • 1 fő / 3 alkalom vagy 3 fő / alkalom = 37.990,-
 • 1 fő / 4 alkalom vagy 4 fő / alkalom = 48.990,-

Főzőkurzusainkon maximum 4 fős társaságokat tudunk fogadni. Ennél több résztvevő esetén privát rendezvényeinkre tudtok árajánlatot kérni a honlapunkon keresztül: http://www.chefparade.hu/egyutt-a-baratokkal

Gyermekkurzusok:

 • 1 fő / alkalom = 9.990,-
 • 2 fő / alkalom = 17.990,-
 • 3 fő / alkalom = 25.990,-
 • 4 fő / alkalom = 33.990 ,-

Nehézség

Könnyű kurzus, bárkinek, kezdőknek is javasolt - "hálás" receptekkel
Olyanoknak javasolt, akik már főztek, sütöttek
Nehezebb óra, jellemzően gyakorlottabbaknak szánjuk

Extrák

 • Prémium csomag: 3.990,- korlátlan italfogyasztással (üdítő, sör, 1.-2. kategóriájú borainkból)
 • Saját kötény főzőtanfolyam mellé: 4.990,-

Helyszínek

 • Budapest, IX ker. Páva utca 13.
 • Budapest, II ker. Bécsi út 27.
 • Budapest, V ker. Sas u. 21.
 • Etyek, Öreghegyi Pincesor

A kurzusok vegyesen, mind a négy helyszínen futnak.

Allergia

Alapvetően a Chefparade-nál hagyományos alapanyagokkal és konyhatechnikai módszerekkel főzünk, illetve széles körből beszerzett, válogatott hozzávalókkal dolgozunk, de „ételallergia és ételintoleranica helyzet” könnyen előállhat az órán. Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Lemondási feltételek

Kurzus előtt több mint 5 munkanappal történő lemondás esetén kötbérmentesen van lehetőség. A lemondást írásban tehetitek meg az ugyfelszolgalat@chefparade.hu címre megküldött e-mailben.

 • 4 vagy 5 munkanappal kurzus előtt: 50% fizetendő
 • lemondás a kurzus előtti 3 munkanapon belül, vagy le nem mondott és a kurzuson meg nem jelenés esetén: 100% fizetendő

Bármely kurzuson való részvétel tetszőlegesen átruházható másra. A kurzusok technikai okokból történő elmaradásáról a főzőiskola mindenkit időben, több nappal a kurzus előtt tájékoztat!

Étkezési jegybeváltás

Étkezési jegy beváltására és SZÉP kártya vendéglátó zsebének felhasználására a Bécsi úti Szakácskönybolt és Kávézónkban van lehetőség: hétfő-csütörtök: 8:00-17:00, péntek: 8:00-16:00

Voucher

Ha szeretnéd egy klassz főzőkurzussal meglepni a szeretteidet, de nem tudod mikor érnek rá, akkor az ajándékvoucher a legjobb megoldás.

Vouchereink biankó kuponok, tehát szabadon választott kurzusra felhasználhatóak a vásárlástól számított 1 éven belül. Így az ajándékozott maga döntheti el, hogy melyik kurzusra, mikor szeretné felhasználni.

A kuponokat megvásárolhatod személyesen a Bécsi úti Szakácskönybolt és Kávézónkban: hétfő-csütörtök: 8:00-17:00, péntek: 8:00-16:00

Áraink:
1 fő / 1 alkalom = 15.990 Ft
2 fő / 1 alkalom, vagy 1 fő / 2 alkalom = 26.990 Ft
3 fő / 1 alkalom, vagy 1 fő / 3 alkalom = 37.990 Ft

Vagy ha nem tudsz eljönni személyesen, online is megveheted a vouchert, és otthon kinyomtatva odaadhatod az ajándékozottnak:
http://www.chefparade.hu/voucher-vasarlas

Főzőkurzusainkon maximum 4 fős társaságokat tudunk fogadni. Ennél több résztvevő esetén privát rendezvényeinkre tudtok árajánlatot kérni a honlapunkon keresztül: http://www.chefparade.hu/egyutt-a-baratokkal

Amennyiben lejárt a vouchered, de nem szeretnéd veszni hagyni a főzési lehetőséget, élhetsz a hosszabbítási lehetőséggel. Ennek összege 1.000 Ft/fő/hó, melyet a kurzuson rendezhetsz.

Bankkártya elfogadás

Kérjük figyelmesen add meg az adataidat! Helyed, csak akkor biztosított a kurzuson, ha a visszaigazolásunkat megkapod e-mailben! Ha a visszaigazolást nem kaptad meg, mindeképpen hívd ügyfélszolgálatunkat!

Reklamáció