• Név
  • E-mail

Toszkán finomságok - téli kiadás

Ezt a kurzust Toszkána déli határáról, Grosseto környékéről hoztuk - igazi klasszikus receptekkel, ámde-mégsem sztereotip hozzávalókkal. Akkoriból erednek, amikor Toszkánában nemhogy orosz, amerikai vagy angol turisták, de még talán rómaiak sem lepték el. Amikor még Dél Toszkána mocsaras vidék volt, és földművelők és vadászok lakták. Pl. fehérbabos pancettás ribollita levest ettek igazi toszkán kenyérrel. Vagy maradék kenyérből csináltak salátát. Vagy vaddisznóra vadásztak, amiből remek sugo-t főztek. Majd egy téli fűszerezésű mézes sütit is sütöttek hozzá... Igen ezeket esszük mi is – ezúttal télies hangulatban.

Figyelem: a kurzusunk Etyeken, a Chefparade Country főzőstudióban van.

Menü

  • Ribollita toscana / Újrafőzőtt leves sok zöldséggel, babbal és szalonnával gluten
  • Panzanella / Toszkán kenyérsaláta gluten vega
  • Sugo di cinghiale / Paradicsomos vaddisznóragu papardelle tésztával gluten
  • Panforte senese / Sziena-i mézes-gyömbéres sütemény gluten

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Január 17.
Szerda 18:00
Hétfő 18:00
Helyszín 2091 Etyek, Öreghegy, Báthori dűlő További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 2 fő / alkalom = 25.990,- kérjük erre a kurzusra a páros jelentkezést!