• Név
  • E-mail

Tengernyi finomság

Ha eddig féltünk a tengeri herkentyűktől, nem ismertük pontosan őket, csak étteremben ettük, nem tudtuk beszerezni és főleg nem elkészíteni őket, akkor most itt az ideje szembenézni a tengerrel. Ma lesz saját levében főtt kagyló (a kinyílt vagy a nem kinyílt épp a jó, nem lesz gumiállagú?), sült rák (milyen rákot és milyen technikával süssünk?), tintahal (megnézzük hol a tintája és mire tudjuk felhasználni), sóágyon sütünk tengeri halat egészben- klasszikus éttermi fogás, és egy rizottó is lesz a tenger gyümölcseivel.

Menü

  • Sókéregben sült tengeri durbincs
  • Mediterrán sült tintahal
  • Feketekagyló fehérborban, roppanós zöldségekkel
  • Nápolyi risotto a tenger gyümölcseivel
  • Piri-piri rák / Fűszeres sült rák

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Április 11.
Szerda 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-