• Név
  • E-mail

Szezonban: a sütőtök

A sütőtök alapvetően egy egyszerű, édeskés őszi-téli zöldség, ami kifejezetten energiát ad a hidegben, csak nagyon nem mindegy, hogy milyet választunk, mihez esszük és főleg hogyan készítjük el? Ma a sütőtököt sütjük, pirítjuk, vágjuk, keverjük, turmixoljuk. Menüsorunkat egy tejszínes levessel indítjuk, a kacsához egy lágy, langyos salátát készítünk, tésztánkhoz egy pikáns kecskesajttal kevert sütőtök salsa lesz és desszertként a klasszikus almás tarte tartin-t sütőtökkel és karamellel próbáljuk ki.  

Menü

  • Narancsos sütőtökkrémleves pirított tökmaggal
  • Kecskesajtos-sütőtökös papardelle
  • Ropogós gyömbéres kacsassült – langyos mandulás sütőtöksalátával
  • Sütőtökös Tarte Tatin

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Február 5.
Hétfő 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 24.990,-

Ajánljuk még...

Világ pitéi2018-01-29 18:00